LANGBORDSMIDDAG 

22. juni


Vi fejrer lyset, maden og det gode selskab med en langbordsmiddag i de smukkeste omgivelser her på Mariendal

Denne skønne midsommeraften serverer Sofie Lind en dejlig middag baseret på de første økologiske og friskhøstede råvarer fra vores marker.

Middagene deler du med de andre ved langbordet - mens fuglene synger og himlen farves gylden i solnedgangen.


PROGRAM

16.30 - for jer, der har bestilt at blive sejlet ud til os.

Mød op på Marselisborg Lysthavn ved slæbestedet. Claus fra Eventyrligt står klar med speedbåden og sejler jer til Mariendal afgang 16:30 - og senere hjem igen. I bliver guidet op til Peters Gartneri (en gåtur på ca. 15 minutter)


17.30-18.30 Velkomstdrink i Urtehaven

Vi mødes i Urtehaven overfor kampestensladen, Ørnevænget 37, Beder.

Landmand Peter Kirk-Haugstrup og kokken Sofie Lind byder velkommen med en drink. Vi lander lige og nyder den fantastiske urtehave, de mange forskellige, velduftende og velsmagende urter. Peter og Sofie fortæller om de 100 forskellige afgrøder på marken og hvordan nogle af dem indgår i aftenens middag.


18.30 - 21.00 Langbordsmiddag i Væksthuset

I Væksthuset står vores kok Sofie Lind og et smilende hold af hjælpere klar med langbordene. Sofie har kreeret en lækker grøntsagsmiddag med fuld smæk på smagene og med alle de skønneste sommergrøntsager fra marken. Der vil være både lidt spændende fra grillen, adskillige smukke salater, brød med dips og naturligvis lidt sødt til ganen. 


Du kan tilkøbe drikkevarer fra Bichel Vine i Malling.


Undervejs fortæller Sofie om retterne, smagene og sæsonens råvarer, der indgår i middagen. Så en aften fyldt med inspiration, nydelse og hyggelige snakke.


NB: Vi kan desværre ikke tilbyde at tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.


Dagens kok: Sofie Lind fra Bid For Bid


Sofie er lige startet hos os i år. Hun driver til dagligt virksomheden BID FOR BID, som er et nyopstartet madkoncept, der har til formål at udbrede kærligheden og nysgerrigheden for den grønne gastronomi gennem langbordsmiddage. Med en sammensmeltning af madformidling og gastronomiske færdigheder skaber hun et univers, der er legende, levende og aktiverer sanserne.


Hun sætter fokus på sæsonens råvarer, lokale producenter, at minimere madspild og dét at være til stede i måltidet og med de mennesker, det deles med.


“Det kan være tricky at arbejde med grøntsager, for de har en helt anden tekstur og smagsudfordring, end vi er vant til. Men når man først ved hvilke knapper, der skal trykkes på, så findes der en vidunderlig verden af smage i den grønne gastronomi, og det vil jeg SÅ gerne vise til andre!” - Sofie, Bid For Bid


Det er Bid For Bid’s mål at vise, at grønnere valg bestemt ikke er kedelige og sagtens kan være enormt smagfulde, mættende og spændende! Bid For Bid handler netop også om nærvær, nysgerrighed og nuet, hvor man i fællesskab sætter det grønne på dagsordenen med et åbent sind og lærer at implementere det i hverdagen ét skridt ad gangen.


(EKSTRA) SEJL FRA AARHUS UD TIL LANGBORDSMIDDAGEN

Stig på båden i Marselisborg Havn kl. 16.30 og bliv sejlet ud til Mariendal af Claus fra Eventyrligt. 


I nyder den smukke udsigt af havet, landskabet og skovene syd for Aarhus. 

Vi stiger af båden ved stranden og går ca. 1 km gennem naturen op til Peters Gartneri. 


Efter en skøn middag følger vi jer tilbage til båden. Claus sejler jer sikkert hjem til Aarhus i solnedgangen. 


NB: Aldersgrænse 10+. Hav fornuftigt tøj og sko på.


Sejlturen koster 375 kr.


OBS! Der er begrænset antal billetter til denne aften, så slå endelig til for at sikre dig en plads.

LANGBORDSMIDDAG

Langbordsmiddag

LANGBORDSMIDDAG 

17. juli


Vi fejrer lyset, maden og det gode selskab med en langbordsmiddag i de smukkeste omgivelser her på Mariendal


Denne skønne sommeraften serverer Sofie Lind en dejlig middag baseret på  økologiske og friskhøstede råvarer fra vores marker.


Middagene deler du med de andre ved langbordet - mens fuglene synger og himlen farves gylden i solnedgangen.


PROGRAM

17.30-18.30 Velkomstdrink i Urtehaven

Vi mødes i Urtehaven overfor kampestensladen, Ørnevænget 37, Beder.

Landmand Peter Kirk-Haugstrup og kokken Sofie Lind byder velkommen med en drink. Vi lander lige og nyder den fantastiske urtehave, de mange forskellige, velduftende og velsmagende urter. Peter og Sofie fortæller om de 100 forskellige afgrøder på marken og hvordan nogle af dem indgår i aftenens middag.


18.30 - 21.00 Langbordsmiddag i Væksthuset

I Væksthuset står vores kok Sofie Lind og et smilende hold af hjælpere klar med langbordene. 


Sofie har kreeret en lækker grøntsagsmiddag med fuld smæk på smagene og med alle de skønneste sommergrøntsager fra marken. Der vil være både lidt spændende fra grillen, adskillige smukke salater, brød med dips og naturligvis lidt sødt til ganen. 


Du kan tilkøbe drikkevarer fra Bichel Vine i Malling.


Undervejs fortæller Sofie om retterne, smagene og sæsonens råvarer, der indgår i middagen. Så en aften fyldt med inspiration, nydelse og hyggelige snakke.


NB: Vi kan desværre ikke tilbyde at tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.


Dagens kok: Sofie Lind fra Bid For Bid


Sofie er lige startet hos os i år. Hun driver til dagligt virksomheden BID FOR BID, som er et nyopstartet madkoncept, der har til formål at udbrede kærligheden og nysgerrigheden for den grønne gastronomi gennem langbordsmiddage.


Med en sammensmeltning af madformidling og gastronomiske færdigheder skaber hun et univers, der er legende, levende og aktiverer sanserne. Hun sætter fokus på sæsonens råvarer, lokale producenter, at minimere madspild og dét at være til stede i måltidet og med de mennesker, det deles med.


“Det kan være tricky at arbejde med grøntsager, for de har en helt anden tekstur og smagsudfordring, end vi er vant til. Men når man først ved hvilke knapper, der skal trykkes på, så findes der en vidunderlig verden af smage i den grønne gastronomi, og det vil jeg SÅ gerne vise til andre!” - Sofie, Bid For Bid


Det er Bid For Bid’s mål at vise, at grønnere valg bestemt ikke er kedelige og sagtens kan være enormt smagfulde, mættende og spændende! Bid For Bid handler netop også om nærvær, nysgerrighed og nuet, hvor man i fællesskab sætter det grønne på dagsordenen med et åbent sind og lærer at implementere det i hverdagen ét skridt ad gangen.


PROGRAM: 

Ankomst: 17:30

Langbordsmiddag: 18.30

På gensyn: 21.00 

PRIS: 

Voksne: 350 kr,- 

Børn u. 12: 150 kr,-

Langbordsmiddag

LANGBORDSMIDDAG 

31. juli 

Vi fejrer lyset, maden og det gode selskab med en langbordsmiddag i de smukkeste omgivelser her på Mariendal


Denne skønne midsommeraften serverer de lokale kokke fra Malling, Simon og Maden Immerkær, en dejlig middag baseret på de første økologiske og friskhøstede råvarer fra vores marker.


Middagene deler du med de andre ved langbordet - mens fuglene synger og himlen farves gylden i solnedgangen.


PROGRAM

17.30-18.30 Velkomstdrink i Urtehaven

Vi mødes i Urtehaven overfor kampestensladen, Ørnevænget 37, Beder.

Landmand Peter Kirk-Haugstrup og kokkene byder velkommen med en drink. Vi lander lige og nyder den fantastiske urtehave, de mange forskellige, velduftende og velsmagende urter. Peter og kokkene fortæller om de 100 forskellige afgrøder på marken og hvordan nogle af dem indgår i aftenens middag.


18.30 - 21.00 Langbordsmiddag i Væksthuset

I Væksthuset står vores kokke, Simon og Maden Immerkær, og et smilende hold af hjælpere, klar med langbordene. 


Kokkene har kreeret en lækker grøntsagsmiddag med fuld smæk på smagene og med alle de skønneste sommergrøntsager fra marken. Der vil være både lidt spændende fra grillen, adskillige smukke salater, brød med dips og naturligvis lidt sødt til ganen. 


Du kan tilkøbe drikkevarer fra Bichel Vine i Malling.


Undervejs fortæller kokkene om retterne, smagene og sæsonens råvarer, der indgår i middagen. Så en aften fyldt med inspiration, nydelse og hyggelige snakke.


NB: Vi kan desværre ikke tilbyde at tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.


Dagens kokke: Simon og Maden Immerkær – lokale erfarne kokke


Maden Immerkær er fra Malling og har mange års erfaringer omkring råvarers evner og fordele, især de friske råvarer som man henter på marken hos Peters Gartneri. 


Maden Immerkær værdsætter enkelthed og nysgerrigheden til at gå på eventyr i gastronomiens vidunderlige verden. 

 

Simon Milwertz Philipsen er også en erfaren kok fra Malling. Han har virksomheden Simons Kogeskole og er passioneret omkring udviklingen af madkompetencer. Han har dedikeret sit liv til at forstå madens mysterier, fra hvad der sker, når en brøddej hæver, til at identificere den manglende ingrediens, der forvandler et måltid. Og så elsker han grøntsager virkelig meget. Siden han i 2020 skrev en bog om sanserne og smag, så er grøntsagerne kun vokset. Simon er trofast kundebonde hos Peters Gartneri og med-kok på mange af de gastronomiske teambuilding arrangementer, som Peters Gartneri arrangerer for virksomheder og private.


PROGRAM: 

Ankomst: 17:30

Langbordsmiddag: 18.30

På gensyn: 21.00 

PRIS: 

Voksne: 350 kr,- 

Børn u. 12: 150 kr,- 

LANGBORDSMIDDAG 

7. august

Vi fejrer lyset, maden og det gode selskab med en langbordsmiddag i de smukkeste omgivelser her på Mariendal


Denne skønne midsommeraften serverer de lokale kokke fra Malling, Simon og Maden Immerkær, en dejlig middag baseret på de første økologiske og friskhøstede råvarer fra vores marker.


Middagene deler du med de andre ved langbordet - mens fuglene synger og himlen farves gylden i solnedgangen.


PROGRAM

16.30 - for jer, der har bestilt at blive sejlet ud til os.

Mød op på Marselisborg Lysthavn ved slæbestedet. Claus fra Eventyrligt står klar med speedbåden og sejler jer til Mariendal afgang 16:30 - og senere hjem igen. I bliver guidet op til Peters Gartneri (en gåtur på ca. 15 minutter)


17.30-18.30 Velkomstdrink i Urtehaven

Vi mødes i Urtehaven overfor kampestensladen, Ørnevænget 37, Beder.

Landmand Peter Kirk-Haugstrup og kokkene byder velkommen med en drink. Vi lander lige og nyder den fantastiske urtehave, de mange forskellige, velduftende og velsmagende urter. Peter og kokkene fortæller om de 100 forskellige afgrøder på marken og hvordan nogle af dem indgår i aftenens middag.


18.30 - 21.00 Langbordsmiddag i Væksthuset

I Væksthuset står vores kokke, Simon og Maden Immerkær, og et smilende hold af hjælpere, klar med langbordene. 

Kokkene har kreeret en lækker grøntsagsmiddag med fuld smæk på smagene og med alle de skønneste sommergrøntsager fra marken. Der vil være både lidt spændende fra grillen, adskillige smukke salater, brød med dips og naturligvis lidt sødt til ganen. 


Du kan tilkøbe drikkevarer fra Bichel Vine i Malling.


Undervejs fortæller kokkene om retterne, smagene og sæsonens råvarer, der indgår i middagen. Så en aften fyldt med inspiration, nydelse og hyggelige snakke.


NB: Vi kan desværre ikke tilbyde at tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.


Dagens kokke: Simon og Maden Immerkær – lokale erfarne kokke


Maden Immerkær er fra Malling og har mange års erfaringer omkring råvarers evner og fordele, især de friske råvarer som man henter på marken hos Peters Gartneri.


Maden Immerkær værdsætter enkelthed og nysgerrigheden til at gå på eventyr i gastronomiens vidunderlige verden.


Simon Milwertz Philipsen er også en erfaren kok fra Malling. Han har virksomheden Simons Kogeskole og er passioneret omkring udviklingen af madkompetencer.


Han har dedikeret sit liv til at forstå madens mysterier, fra hvad der sker, når en brøddej hæver, til at identificere den manglende ingrediens, der forvandler et måltid. Og så elsker han grøntsager virkelig meget. Siden han i 2020 skrev en bog om sanserne og smag, så er grøntsagerne kun vokset. Simon er trofast kundebonde hos Peters Gartneri og med-kok på mange af de gastronomiske teambuilding arrangementer, som Peters Gartneri arrangerer for virksomheder og private.


(EKSTRA) SEJL FRA AARHUS UD TIL LANGBORDSMIDDAGEN

Stig på båden i Marselisborg Havn kl. 16.30 og bliv sejlet ud til Mariendal af Claus fra Eventyrligt.


I nyder den smukke udsigt af havet, landskabet og skovene syd for Aarhus. 

Vi stiger af båden ved stranden og går ca. 1 km gennem naturen op til Peters Gartneri. 


Efter en skøn middag følger vi jer tilbage til båden. Claus sejler jer sikkert hjem til Aarhus i solnedgangen. 


Sejlturen koster 375 kr.


NB: Aldersgrænse 10+. Hav fornuftigt tøj og sko på.


OBS! Der er begrænset antal billetter til denne aften, så slå endelig til for at sikre dig en plads.

Langbordsmiddag


LANGBORDSMIDDAG 

28. august


Vi fejrer lyset, maden og det gode selskab med en langbordsmiddag i de smukkeste omgivelser her på Mariendal


Denne skønne sommeraften serverer kokkene fra De Syv Munde en dejlig middag baseret på de første økologiske og friskhøstede råvarer fra vores marker.


Middagene deler du med de andre ved langbordet - mens fuglene synger og himlen farves gylden i solnedgangen.


PROGRAM

16.30 - for jer, der har bestilt at blive sejlet ud til os.

Mød op på Marselisborg Lysthavn ved slæbestedet. Claus fra Eventyrligt står klar med speedbåden og sejler jer til Mariendal afgang 16:30 - og senere hjem igen. I bliver guidet op til Peters Gartneri (en gåtur på ca. 15 minutter)


17.30-18.30 Velkomstdrink i Urtehaven

Vi mødes i Urtehaven overfor kampestensladen, Ørnevænget 37, Beder.

Landmand Peter Kirk-Haugstrup og De Syv Munde byder velkommen med en drink. Vi lander lige og nyder den fantastiske urtehave, de mange forskellige, velduftende og velsmagende urter. Peter og De Syv Munde fortæller om de 100 forskellige afgrøder på marken og hvordan nogle af dem indgår i aftenens middag.


18.30 - 21.00 Langbordsmiddag i Væksthuset

I Væksthuset står De Syv Munde og et smilende hold af hjælpere klar med langbordene. 


Kokkene har kreeret en lækker grøntsagsmiddag med fuld smæk på smagene og med alle de skønneste sommergrøntsager fra marken. Der vil være både lidt spændende fra grillen, adskillige smukke salater, brød med dips og naturligvis lidt sødt til ganen. 


Du kan tilkøbe drikkevarer fra Bichel Vine i Malling.

Undervejs fortæller kokkene om retterne, smagene og sæsonens råvarer, der indgår i middagen. Så en aften fyldt med inspiration, nydelse og hyggelige snakke.


NB: Vi kan desværre ikke tilbyde at tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.


Dagens kok: De Syv Munde 

Syv Munde er et madkollektiv fra Aarhus, stiftet i 2024 af syv veninder med en fælles passion for madens evne til at samle mennesker.


Vi laver farverige, smagfulde vegetariske retter, der inviterer til sanseoplevelser, samtaler og fællesskab. Gennem vores langbordsmiddage forsøger vi at skabe øjeblikke, hvor horisonter udvides, og mennesker mødes på nye måder.


Det handler om at dufte og smage på velkendte sommerbær og æbler fra byhaverne. Det er rødgrødens nostalgi blandet med spændingen ved at opdage nyt – måske en grøntsag, du aldrig havde hørt om, eller vandmynten du netop har lært at identificere i grøftekanten. Det er at finde gamle klassikere og opdage nye favoritter.


Vi tror på, at madoplevelser bliver stærkere, når de deles, og vi glæder os til dele en dejlig sensommermiddag med jer på Peters Gartneri. 


(EKSTRA) SEJL FRA AARHUS UD TIL LANGBORDSMIDDAGEN

Stig på båden i Marselisborg Havn kl. 16.30 og bliv sejlet ud til Mariendal af Claus fra Eventyrligt.


I nyder den smukke udsigt af havet, landskabet og skovene syd for Aarhus. 

Vi stiger af båden ved stranden og går ca. 1 km gennem naturen op til Peters Gartneri. 


Efter en skøn middag følger vi jer tilbage til båden. Claus sejler jer sikkert hjem til Aarhus i solnedgangen. 


NB: Aldersgrænse 10+. Hav fornuftigt tøj og sko på.


Sejlturen koster 375 kr.


OBS! Der er begrænset antal billetter til denne aften, så slå endelig til for at sikre dig en plads.

Langbordsmiddag

Langbordsmiddag

LANGBORDSMIDDAG 

21. september 


Vi fejrer lyset, maden og det gode selskab med en langbordsmiddag i de smukkeste omgivelser her på Mariendal


Denne skønne sommeraften serverer Sofie Lind en dejlig middag baseret på  økologiske og friskhøstede råvarer fra vores marker.


Middagene deler du med de andre ved langbordet - mens fuglene synger og himlen farves gylden i solnedgangen.


PROGRAM

17.30-18.30 Velkomstdrink i Urtehaven

Vi mødes i Urtehaven overfor kampestensladen, Ørnevænget 37, Beder.

Landmand Peter Kirk-Haugstrup og kokken Sofie Lind byder velkommen med en drink. Vi lander lige og nyder den fantastiske urtehave, de mange forskellige, velduftende og velsmagende urter. Peter og Sofie fortæller om de 100 forskellige afgrøder på marken og hvordan nogle af dem indgår i aftenens middag.


18.30 - 21.00 Langbordsmiddag i Væksthuset

I Væksthuset står vores kok Sofie Lind og et smilende hold af hjælpere klar med langbordene. 


Sofie har kreeret en lækker grøntsagsmiddag med fuld smæk på smagene og med alle de skønneste sommergrøntsager fra marken. Der vil være både lidt spændende fra grillen, adskillige smukke salater, brød med dips og naturligvis lidt sødt til ganen. 


Du kan tilkøbe drikkevarer fra Bichel Vine i Malling.


Undervejs fortæller Sofie om retterne, smagene og sæsonens råvarer, der indgår i middagen. Så en aften fyldt med inspiration, nydelse og hyggelige snakke.


NB: Vi kan desværre ikke tilbyde at tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.


Dagens kok: Sofie Lind fra Bid For Bid


Sofie er lige startet hos os i år. Hun driver til dagligt virksomheden BID FOR BID, som er et nyopstartet madkoncept, der har til formål at udbrede kærligheden og nysgerrigheden for den grønne gastronomi gennem langbordsmiddage.


Med en sammensmeltning af madformidling og gastronomiske færdigheder skaber hun et univers, der er legende, levende og aktiverer sanserne. Hun sætter fokus på sæsonens råvarer, lokale producenter, at minimere madspild og dét at være til stede i måltidet og med de mennesker, det deles med.


“Det kan være tricky at arbejde med grøntsager, for de har en helt anden tekstur og smagsudfordring, end vi er vant til. Men når man først ved hvilke knapper, der skal trykkes på, så findes der en vidunderlig verden af smage i den grønne gastronomi, og det vil jeg SÅ gerne vise til andre!” - Sofie, Bid For Bid


Det er Bid For Bid’s mål at vise, at grønnere valg bestemt ikke er kedelige og sagtens kan være enormt smagfulde, mættende og spændende! Bid For Bid handler netop også om nærvær, nysgerrighed og nuet, hvor man i fællesskab sætter det grønne på dagsordenen med et åbent sind og lærer at implementere det i hverdagen ét skridt ad gangen.


PROGRAM: 

Ankomst: 17:30

Langbordsmiddag: 18.30

På gensyn: 21.00 

PRIS: 

Voksne: 350 kr,- 

Børn u. 12: 150 kr,-

Skræddersyede

Langbordsmiddage

Sammen med jer sammensætter vi en lækker social-dining middag til jer, altid med en masse grønt fra vores marker.


I skal bare hygge og nyde de smukke omgivelser, mens vores kokke tilbereder en smagfuld middag til jer.


Middagen nyder I sammen ved et langbord, mens fuglene synger og solen går ned bag den lille skov.